Parovi

Farma

Aleksandra žestoko prozvala Dalilu i Dejana: Oni su dva opterećena bolesnika!

Žestoka svađa bivših učesnika Parova i dalje ne prestaje, a Aleksandra Subotić i Dalila Mujić očigledno više ne biraju sredstva u ovom ratu.

Aleksandra žestoko prozvala Dalilu i Dejana: Oni su dva opterećena bolesnika! Foto: Instagram/sandrasuboticss



Pojavio se profil koji je počeo da da kači Daliline ružne slike, i kao po navici, svi su odma optužili Aleksandru. Subotićeva je bila u totalnom šoku. - Istina je da sam rekla kako su Dejan i Dalila dva opterećena bolesnika. Samo nas bockaju i provociraju, diraju moje malo dete i Ljubu. Porodica je nešto sveto! Kakvi to ljudi diraju decu i porodicu. Sve je počelo porukom u kojoj su me nazvali k*rvom, a zatim je Dejan pretio čak i mom administratoru. - otkriva Aleksandra.

Aleksandra ističe da je pokušala da sredi stvari mirnim putem. - Mi smo smireni, kada srede svoje psihičke probleme bićemo ok. Ne znam zašto nas diraju i provociraju, govore ružne stvari i vređaju. Ali to samo pokazuje ko su i šta su oni. - odgovorila je Subotićeva za Srbiju Danas i dodala: - Druga strana se svačim služi, pa je ovo kap koja je prelila čašu. Ja sam poslala Dejanu poruku, jako lepu, nije mi jasno zašto se ponaša tako. I moja mama je birala reči jer poštuje to što je Dejan Davidov brat. On nam je odgovorio da će nam izaći g*vna na nos. Jadno je to što mi diraju dete, baš se niskim trikovima služe. Ali to Dejana nagovara Dalila, mada ona ne bi mogla da manipuliše sa Dejanom da te stvari ne postoje i u njemu.

Davidu je teško zbog rivalstva sa bratom. - David je jako razočaran, Dejan je pokazao svoje pravo lice. Sramota bre, kunem vam se da sam šokirana!

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>