Parovi

Farma

Bivša učesnica Parova konačno progovorila: Branka otkrila zašto je raskinula sa Mladenom!

Bivša učesnica Parova, Branka Okuka, konačno je progovorila o raskidu sa Mladenom Vuletićem i otkrila šta se zapravo dešavalo između njih.

Bivša učesnica Parova konačno progovorila: Branka otkrila zašto je raskinula sa Mladenom! Foto: Instagram/branka.okuka



- Mladen je osoba koja se itekako promenila. On je dokaz da čovek, kada se zaljubi, može da postane i dobar i veran. Desila mi se ljubav sa njim i ni zbog čega se ne kajem - počela je Branka.

- Moj otac je bio u pravu kada mi je rekao da razmislim kako će nam biti u spoljnom svetu. Mladen prema meni nije nijednu grešku napravio, pružao mi je svu pažnju sveta. Velika je laž da me je prevario i da je bio nasilan. Sve to nije istina. Mi smo bili 24 sata zajedno i nije bilo govora o prevari. Ono što je Marko Perović rekao je istina - nastavila je ona. 

Onda je stigla do poente: - Ja sam imala veliki incident sa Mladenovim drugom i onda sam presekla. Veoma sam impulsivna, ne mogu da prećutim ni da izbrojim do deset i to se sve tako završilo. Izvređala sam njegovog druga zbog brze vožnje, neću da detaljišem. Bila sam jako drska tu u njegovom društvu, složila sam facu od brze vožnje jer to ne volim. 

Branka je nedvosmisleno zaključila:  - Prelomila sam i rekla "šta sve ovo meni treba". To je bio trenutak kada sam otišla od njega. Pozdravljam njegove roditelje koji su me gledali kao ćerku, ali nema šanse da se pomirimo. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>