Style

Ljubav

Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspešnih ljudi!

Prelistavajući naslove u u nedelji za nama, kako štampanih, tako i digitalnih medija, najveću pažnju izazvao je intervju Dragane Mirković u kom je po prvi put odgovorila na višegodišnje prozivke Saše Vidića.

Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspešnih ljudi! Foto: Facebook/Dragana Mirkovic„Mukica“ kako ga je Dragana nazvala u tom intervjuu, jedva je dočekao svoja 2 minuta pojavljivanja u medijima i na sebi svojstven, prostački način pokušao da joj odgovori. Konkretno, u štampanom izdanju Sveta, gde on „znalački“ nju kritikuje zbog čarapa i sandala.Jedan tako „veliki“ kreator izgleda da nije upućen u modna dešavanja u svetu, jer da jeste, video bi da su hit u svetu mrežaste čarape i sandale, po pisanju prestižnog magazina „GLAMOUR“, izdanje za septembar 2017.

Šta reći, osim da je Dragana uvek išla ispred vremena, a „Mukicu“ nek` neko obavesti o trenutnim modnim svetskim trendovima, jer je više nego očigledno da je izgubio kompas i promašio profesiju. Naime, Dragana je samo jedna u nizu uspešnih i ostvarenih ljudi preko čijih leđa Vidić pokušava ne birajući ni reči ni sredstva, da dođe do svojih 5 minuta slave, lajući i spletkareći. Da se podsetimo i toga, jer dokazi za sve postoje…Ako ste mislili da je ovim preterao, pogledajte kako je prošla Dara Bubamara.Na osnovu svega gore napisanog, „Mukici“ predlažemo da se mane igranja modnog kreatora i to prepusti profesionalcima, a da se u potpunosti posveti pravoj karijeri, pljuvača uspešnih ljudi, samo malo da poradi na vokabularu i proširi ga, jer ovo do sada je sve već viđeno.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>