Style

Ljubav

Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspešnih ljudi!

Prelistavajući naslove u u nedelji za nama, kako štampanih, tako i digitalnih medija, najveću pažnju izazvao je intervju Dragane Mirković u kom je po prvi put odgovorila na višegodišnje prozivke Saše Vidića.

Od kreatora u pokušaju do pljuvača uspešnih ljudi! Foto: Facebook/Dragana Mirkovic



„Mukica“ kako ga je Dragana nazvala u tom intervjuu, jedva je dočekao svoja 2 minuta pojavljivanja u medijima i na sebi svojstven, prostački način pokušao da joj odgovori. Konkretno, u štampanom izdanju Sveta, gde on „znalački“ nju kritikuje zbog čarapa i sandala.



Jedan tako „veliki“ kreator izgleda da nije upućen u modna dešavanja u svetu, jer da jeste, video bi da su hit u svetu mrežaste čarape i sandale, po pisanju prestižnog magazina „GLAMOUR“, izdanje za septembar 2017.





Šta reći, osim da je Dragana uvek išla ispred vremena, a „Mukicu“ nek` neko obavesti o trenutnim modnim svetskim trendovima, jer je više nego očigledno da je izgubio kompas i promašio profesiju. Naime, Dragana je samo jedna u nizu uspešnih i ostvarenih ljudi preko čijih leđa Vidić pokušava ne birajući ni reči ni sredstva, da dođe do svojih 5 minuta slave, lajući i spletkareći. Da se podsetimo i toga, jer dokazi za sve postoje…







Ako ste mislili da je ovim preterao, pogledajte kako je prošla Dara Bubamara.



Na osnovu svega gore napisanog, „Mukici“ predlažemo da se mane igranja modnog kreatora i to prepusti profesionalcima, a da se u potpunosti posveti pravoj karijeri, pljuvača uspešnih ljudi, samo malo da poradi na vokabularu i proširi ga, jer ovo do sada je sve već viđeno.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>