Region

Svet

Jelena Janković preživljava dramu zbog majke!

Naša najbolja teniserka Jelena Janković, preživljava pravu dramu jer je nakon poraza na poslednjem turniru odlučila da stavi tačku na svoju karijeru, ali se njena porodicom ne slaže sa tim.

Jelena Janković preživljava dramu zbog majke! Foto: Screenshot YouTube



Jankovićeva želi da odustane od tenisa, jer u poslednje vreme ne postiže prave rezultate, ali se njena majka Snežana nikako ne slaže sa tim, te Jelena zbog nje preživlajva pravu dramu: "Jelena poslednjih nedelja prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Iako se dugo lomila da li da prekine sa turnirima ili da se i dalje bori na terenu, ipak je presekla i rešila da stavi tačku na tenisku karijeru. Međutim, ova odluka se uopšte ne dopada njenoj porodici, pogotovo majci koja smatra da Jelena i dalje može mnogo toga da pokaže na terenu i da nije vreme za povlačenje, pa insistira da igra i dalje. S obzirom na to da je Jelena veoma vezana za porodicu i da i te kako uvažava njihove savete i sugestije za profesiju kojom se bavi, njoj ovaj pritisak majke teško pada, jer smatra da je sada pravi trenutak da se pozdravi sa belim sportom. Dešava se često i da zaplače u frizerskom salonu dok se žali na majku. Zbog protivljenja porodice Jelena je u nedoumici šta da radi sa karijerom, ali da se ona pita već na jesen bi je završila. Posebno zbog toga što želi da se maksimalno posveti privatnom životu i ostvari se kao majka", otkriva izvor za Kurir.

Jelena je nedavno za medije i izjavila kako se umorila i kako razmišlja o prekidu darijere:

"Ja jesam borbena i volim ovaj sport i volim da se takmičim, ali, nažalost, moje telo mi ne omogućava da igram na ovom nivou. Povrede me ubijaju u pojam, izgubila sam i samopouzdanje i volju uopšte i motivaciju. Grehota, ljudi dođu da navijaju i stvarno imam puno fanova širom sveta koji me podržavaju, ali nažalost nisam sposobna, nisam u situaciji da pružim ono što bih mogla da se osećam dobro".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Puls

Povezane vesti:


>