Region

Svet

Maja Nikolić prozvala Jelenu Karleušu, a onda je usledio neočekivani odgovor!

Maja Nikolić poznata je po tome da nema dlake na jeziku te je ovog pua prozvala Jelenu Karleušu sa kojom već dugi niz godina nije u dobrim odnosima.

Maja Nikolić prozvala Jelenu Karleušu, a onda je usledio neočekivani odgovor! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Maja se prijavila da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2018, ali se mnogi ne slažu, jer smatraju da bi za takmičenje bila idealna Jelena Karleuša: "Pored mene zaista niko nema šanse. To je samo pitanje ko je rođen pod srećnom zvezdom. Meni ta Evrovizija pripada još od 1991, kad sam pobedila na festivalu u bivšoj SFRJ, i onda su došle one sankcije, tako da je Maja već trebalo da pobedi na Evroviziji. Meni ta nagrada pripada!" rekla je Maja, piše Kurir i dodaje:

"Svi su ispod mene jer su mi gospod i sudbina podarili alfa mužjake, da prvi put ja ne moram da ispevavam sve. Ja neću biti pevačica, nego ću samo da ljuljam", kaže Maja koja je iskoristila priliku da prozove i Jelenu Karleušu koja takođe želi da putuje u Portugal: "Ja nju nikad nisam očekivala ni na jednom takmičenju. Ona je samo dobra pozadina za veliku svetsku scenu, iz razloga što - ima dobru pozadinu".

A onda je usldio i neočekivan odgovor od Jelene Karleuše: "Maja treba da nas predstavlja, podržavam je!", zaključila je diva.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>