Region

Svet

Na krstarenju bez Bobe: Lepa Brena objasnila zašto je sama na odmoru

Lepa Brena opet je na odmoru, ali ovoga puta bez supruga Bobe Živojinovića, a popularna pevačica objasnila je i zašto je sada sama na krstarenju.

Na krstarenju bez Bobe: Lepa Brena objasnila zašto je sama na odmoru Foto: Instagram/lepabrenaa



- Svake godine napravimo raspored s decom kada ćemo zajedno sa njima da letujemo, a kada ćemo Boba i ja s prijateljima, a takođe i kada mogu sama da odem sa prijateljicama na godišnji odmor. Pre svega uvek se dogovaramo iz jednog razloga - što ostali članovi moje porodice, uključujući decu i Bobana, vole dinamične odmore da se stalno nešto dešava, dok sam ja potpuno drugi tip. Volim odmore bez presinga, force i da uživam kad se odmaram. Mislim da je logično i normalno, jer oni su mladi i jedva čekaju gde će dobro da se zabavljajuju, da su u svom društvu i svake godine se dogovaramo oko putovanja - otkriva Brena za "Blic" sa jahte koja se trenutno nalazi negde u hrvatskim vodama Jadrana.

Ona kaže da smo je ovog puta zatekli na ženskom odmoru, jer je Brena okupila bliske prijateljice s kojima dane provodi kako ona želi. - Trenutno sam odlučila da spakujem kofere i sa drugaricama se zaputim na odmor, iznajmile smo brod i putujemo po hrvatskoj obali, kada je loše vreme obavezno odemo do Italije na ručak ili u šoping - kaže folk zvezda, i dodaje: - Kada se mi žene odmaramo, to je potpuno drugačije od onog što vole moji muškarci, dosta se kupamo, pričamo, družimo se, šetamo, čitamo knjige, zabavljamo se. Pošto je moj život dinamičan tokom cele godine, bar što se tiče putovanja i posla, kad odem na odmor želim da se isključim od sređivanja i šminkanja. Najviše mrzim na odmoru da se šminkam, slikam i uvlačim stomak. Zato sam na moru totalno prirodna - iskrena je ona.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>