Ostalo

Sme�no

Predivan gest: Oženio je četvorogodišnju devojčicu, a razlog će vas ostaviti bez teksta! VIDEO

Ovo je definitivno jedna od najemotivnijih priča ikada. Jedan medicinski brat oženio se četvorogodišnjom devojčicom, a njegov razlog, sigurni smo vas neće ostaviti ravnodušnim.

Predivan gest: Oženio je četvorogodišnju devojčicu, a razlog će vas ostaviti bez teksta! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Naime, devojčica po imenu Ebi iz Njujorka boluje od akutne limfoblastinom leukemije i vreme provodi u dečjoj bolnici "Melodies". Tokom boravka sprijateljila se sa svima, a jedan medicinski tehničar postao joj je omiljeni. Kako je vreme provodila sa njim i radovala se svaki put kada joj on dođe da je pregleda, malena Ebi poželela je da se uda za njega.  Njena majka došla je na ideju da Meta zamoli da joj pomogne i pristane da oženi njenu četvorogodišnju ćerku, što je on sa oduševljenjem prihvatio. Ebina mama i zaposleni u bolnici napravili su pravu malu ceremoniju, zajedno sa prstenovima i tortom. A onda je organizovan i matičar, koji je obavio ceremoniju venčanja.

Upitala je Meta da li želi da se oženi sa njom, a kada je odgovorio sa "Da", snažno je zagrlila svog omiljenog medicinskog brata i "supruga". "Želeo sam da mojoj pacijentkinji ulepšam bar jedan dan kog će uvek moći da se seća sa osmehom. Znam da ja hoću", rekao je Met kroz osmeh.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>