Zadruga

Parovi

U Zadrugu ulazi još jedan poznati frajer!

Nakon što je javnost uzburkala informacija da će u najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", ući Luna Đogani, izvor blizak produkciji otkrio je još jedno ime, koje će sasvim sigurno oduševiti ženski deo publike.

U Zadrugu ulazi još jedan poznati frajer! Foto: Promo



Pored atraktivnih devojaka koje će biti praznik za muške oči, u produkcijski najzahtevniji rijaliti svih vremena ulazi jedan markantan muškarac, koji će, sasavim sigurno, napraviti pravu pometnju među njima. U pitanju je naš poznati kaskader Uroš Ćertić, koji je nedavno uspeo da postigne dogovor sa čelnicima TV Pink. "Uroš je došao u zgradu televizije vidno raspoložen i zainteresovan za projekat "Zadruga", o kom bruji ceo Balkan. Iako isprva nije bio siguran da li oko ulaska, Ćertić je bio oduševljen konceptom rijalitija, koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Brzo su postigli dogovor oko njegovog učešća, a onda je Uroš otputovao za Kanadu, kako bi završio sve poslovne obaveze do početka rijaltija", otkrio je izvor blizak timu koji radi na ovom projektu.

Uroš je jutros otputovao za Kanadu, a pretpostavljamo da će se u Srbiju vratiti nešto pre 6. septembra, za kada je zakazan ulazak u impresivni novoizgrađeni grad u Šimanovcima, gde je "Zadruga" i smeštena. Zgodni kaskader je trenutno u vezi sa izvesnom Jovanom, ostaje da vidimo da li će joj biti veran i kada uđe u "Zadrugu" gde će ga sačekati neke od najatraktivnijih devojaka u Srbiji.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Spekuliše se da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, kao i političar, bivši ministar, Željko Simić.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>