Parovi

Farma

On je zaveo bivšu učesnicu Parova: Sandra Meduza ponovo u vreloj akciji! ! FOTO 18+

Sandra Meduza nakon izlaska iz rijalitija Parovi ne prestaje da skreće pažnju na sebe, te je u proteklih nekoliko dana dva puta uhvaćena u veoma vrućim scenama sa dva različita muškarca.

On je zaveo bivšu učesnicu Parova: Sandra Meduza ponovo u vreloj akciji! ! FOTO 18+ Foto: Privatna arhivaNakon što je nasred plaže u Budvi imala akciju sa Dariom Ivanovićem, koji je javnosti poznat kao potencijalni učesnik šeste sezone Parova, Sandra je i ovog puta otišla korak dalje, te se u strasnu romansu upustila i sa 21-godišnjim Milanom Zukiće, momkom iz Bačkog Jarka, koji inače radi u Nemačkoj, a koji je inače i Dariov prijatelj, što možemo da zaključimo po fotografijama koje su nastale na crnogorskom primorju.

Naime, Milan i Sandra zajedno su proveli neko vreme, a na fotografijama do kojih smo došli u posed, jasno se vidi kako uživaju u strasti. Dok je Meduza okrenuta leđima, Zukić joj ljubi guzu. Očigledno je da mladoj učesnici Parova, veoma prija društvo ovog momka, a da li će ova veza na kraju opstati, saznaćemo u narednom periodu.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>