Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. avgust 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za danas na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 24. avgust 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, imaćete priliku da sklopite dobar posao i ostvarite vaše planove.Pripazite se konfliktnih situacija danas i reagujte smireno na sve provokacije.Krijete osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Postoji mogućnost da se predstavite u pravom svetlu.Problemi sa sinusima.

Bik 21.4.-21.5.

Imaćete mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Pripazite se da ne kažete nešto što ne bi trebalo.Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.Uravnotežite ishranu.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.Osećate se dobro.

Rak 22.6. - 22.7.

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Nemojte da ga izigrate.Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.Loša vam je cirkulacija.

Lav 23.7.- 22.8.

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni tbog neizvesnosti. Može vam se posrećiti i više nego što očekujete.Ono što sada tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li u opšte želite da ostanete u vezi.Pričuvajte se povreda i padova.

Devica 23.8. - 22.9.

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu.Može se dogoditi sasvim neočekivani susret koji bi na vas ostavio snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.Skloni ste prehladama.

Vaga 23.9. - 22.10.

Očekuje vas pomoć strarije i uticajne osobe. Uspešan poslovni podvig sledi onima koji se bave javnim zanimanjem.Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.Lako se zamarate.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Bilo bi dobro da napravite dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja.Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Ništa strašno, ali nemojte da vam to pređe u naviku, ne bi valjalo.Osećate se dobro.

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju.Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Proverite krvnu sliku.

Jarac 22.12.- 19.1.

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Ipak, možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije.Pokušejte da definišete vaše želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša.Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način.Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.Osetljivo vam je grlo.

Ribe 20.2.- 20.3.

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih.Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.Muči vas nesanica.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>