Region

Svet

Region

Mirjana Karanović otkrila zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji

Mirjana Karanović u otvorenom intervju za jedan hrvatski portal otkrila je zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji.

Mirjana Karanović otkrila zbog čega nikada neće biti omiljena glumica u Srbiji Foto: Screenshot YouTubePopularna glumica se prvo osvrnula na pozorišni život u Beogradu. - Beograd je ušao u jedan mediokritetski period u pozorištu i nema ljudi koji vode te ustanove da su ličnosti i autoriteti. Uglavnom pozorišta vode glumci koji su u dobrim odnosima s ansamblom i oni se snalaze. Glavno je da svi dobiju platu, da se nekako izgura i to je jedna prilično neinspirativna situacija u kojoj nema ničega. Ni drame, ni dramatičnosti, ni umetničkih incidenata, niti ličnosti koje uznemiravaju i pokreću- izjavila je Mirjana za jutarnji.hr.

Priznala je i da ju je britak jezik neretko koštao, ali da zbog toga nije žalila. - Mene ili obožavaju ili mrze iz dna duše. Propustila sam priliku da budem opšte prihvaćena narodna glumica zbog svojih kritičnih opaski na srpsko društvo i ono što smo prošli. Zamerali su mi i da sam kao žena bila agresivna u svom mišljenju. Ali sve je to nepovratno i nikada neću imati status opšte omiljene glumice- iskrena je bila Karanovićka u intervjuu za ovaj medij.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>