Region

Svet

Jelena Karleuša od Rusa dobila primamljivu ponudu!

Pop diva Jelena Karleuša dobila je od ruskih producenata primamljivu ponudu da se pojavi u jednom njihovom filmu.

Jelena Karleuša od Rusa dobila primamljivu ponudu! Foto: Instagram/karleusastar



- Producenti iz Moskve prethodnih meseci su tražili glumicu čija bi pojava bila moćna i koja nema dlake na jeziku, a kad su videli Karleušu u šou-programu „Zvezde Granda“, odlepili su! Ona je baš ono što su zamislili za jednu od glavnih uloga u novom filmu koji bi se bavio šou-biznisom na Balkanu. Prvo su hteli da tu ulogu dobije profesionalna glumica, ali kad su videli Jelenu, jednoglasno su odlučili da je ona upravo ono što su tražili - kaže izvor Kurira iz domaće filmske industrije koji je insistirao da bude anoniman, a koji je takođe dobio ponudu za ruski film.

On tvrdi da je dobio odlične finansijske uslove, a koliko je upućen, producenti neće žaliti para za Karleušu! - Moskovljani su već kontaktirali i sa jednim mladim rediteljem iz Srbije koji je zadužen i za komunikaciju s Jelenom, a što se tiče finansija - bili su prilično darežljivi, pa ne sumnjam da će pevačica imati visok honorar. Što se tiče radnje filma, znam sigurno da nije reč o dokumentarcu, kao ni da Jelena neće glumiti sebe. Ostale informacije se strogo čuvaju, pa nisam uspeo ništa više da čujem - priča izvor.

Međutim, pop diva rekla je da je niko iz Rusije nije kontaktirao. - Samnom stvarno niko nije kontaktirao tim povodom - rekla je Karleuša.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>