Region

Svet

Milica Pavlović: Baka i deka su moj svet! FOTO

Mlada i atraktivna pevačica Milica Pavlović često u javnosti iznosi činjenicu, koliko je vezana za baku i deku koji su centar njenog sveta.

Milica Pavlović: Baka i deka su moj svet! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Kako i sama ističe, učinili su sve da ne oseti nedostatak roditeljske ljubavi, koji su je jako rano ostavili sa bakom i dekom. Iako je rođena u Švajcarskoj, Milica je ponosna na svoj Leskovac i često napominje da joj u detinjstvu nikada ništa nije falilo, jer su joj baka i deka sve pružili i bili joj najveća podrška u svemu, što čine i dan danas.

Pre nekoliko dana Milica je upravo otišla u Leskovac, kako bi zajedno sa njima proslavila svoj rođendan: "Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan “tandem”. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno", ispričala je Milica za Hello i dodala da sa majkom već godinama nema nikakav kontakt.

 Tokom proslave rođendana, Milica je podelila i nekoliko fotografija sa bakom i dekom, pored kojih je kratko i jasno napisal: "Njih dvoje..Svet".
 
 

Njih dvoje 🌏 #myeverything #dinner #hometown

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>