Parovi

Farma

Mladen Vuletić otkrio najveću tajnu Parova!

Po završetku pete sezone rijalitija "Parovi" delovalo je da će veza Branke Okuke i Mladena Vuletića opstati i van luksuzne zemunske vile. Crnogorac je čak najavljivao da oni rade na dobijanju deteta, ali je tome izgleda došao kraj.

Mladen Vuletić otkrio najveću tajnu Parova! Foto: Screenshot YouTube



Vuletić je trenutno u Crnoj Gori, negde na Skadarskom jezeru gde derneči u kafani. Da li od tuge ili od sreće zbog rastanka sa Brankom, nije precizirao u poslednjem lajvu na njegovom Instagramu. Mladen se javio direktno iz kafane, uživo muzika je treštala, a čak se i on u jednom trenutku latio mikrofona. Pio je žestinu i delovalo je da je pomalo pripit. A onda je otkrio jednu tajnu u vezi sa sledećom sezonom rijalitija "Parovi", a to se verovatno neće svideti produkciji koja u borbi za gledanost ovakve podatke čuva do zvaničnog početka.

On je u kameru pokazao jedan ključ za koji je rekao da je od "Parova 6". "Evo ga ključ od šeste sezone vile "Parova". Koga ja pustim, taj će ući u rijaliti", rekao je Mladen u svom stilu, a onda je otkrio da ulazi u sledeću sezonu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Srbija Dans

Povezane vesti:


>