Ispovesti

Ljubav

Ispovest Suzane Mančić: Simica i ja umalo nismo izgoreli u požaru!

Suzana Mančić i njen verenik Simon Ocomokosom  jedva su izvukli živu glavu, nakon što je izbio požar na grčkom ostrvu Kitera.

Ispovest Suzane Mančić: Simica i ja umalo nismo izgoreli u požaru! Foto: Screenshot YouTubePoznata voditeljka odmarala je sa svojim verenikom, kada je vatrena stihija zahvatila mesto u kome su oni boravili: "Ljudi moji, ono je bilo strašno! U trenutku vidite dim u šumi a već u narednom kako ozbiljan planem guta sve pred sobom. U tim trenucima ne znaš šta da radiš. Ljude je uhvatila panika, počeli su da beže, da vrište. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku da se u onoj gužvi ne izgubimo", rekla je Suzana za Informer i dodala:

"Vrlo brzo nam je policija javila da treba da se spremimo za evakuaciju. U trenutku ne znas ni gde da ideš ni šta da pokupiš. Mozak ti blokira u momentu, ali hvala bogu da smo se vrlo brzo opasuljili. Svi su pokupili samo najosnovnije stvari  i počeli da beže jer se nije znalo kad će vatrogasci uspeti da obuzdaju tu vatrenu stihiju. Prvo smo krenuli ka aerodromu da se evakuišemo, ali smo na pola puta saznali da su svi letovi otkazani zbog gustog dima, da vam ne pričam koja se kolona stvorila na toj deonici.

Simon je sve vreme bio na telefonu. Njegov dugogodišnji prijatelj ima brod i sva sreća da su bili udaljeni samo 15 minuta od Kitere, tako da je brzo došao po nas, hvala dragom bogu da niko nije nastrado", zaključila je Suzana za Informer.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>