Region

Svet

Region

DRAMA: Poznati glumac jedva preživeo!

Glumac Ranko Goranović, poznatiji kao Gedža iz Kursadžija, pre dve nedelje doživeo je nezgodu i polomio stopala, a nakon toga usledila je prava drama.

DRAMA: Poznati glumac jedva preživeo! Foto: Screenshot YouTube



Naime, nakon peha koji je doživeo prilikom pada,a u kome je povredio dve kosti na stopalu, ništa nije ukazivalo da će doći do komplikacija, sve dok jedan dan nije osetio da mu otiče list: "Evo moje priče ukratko. Slomio sam stopalo, dve kosti u stopalu. Pio sam lekove ali nakon nekoliko dana mi je otekao list i osetio sam da se zamaram, bol u grudima i imao sam temperaturu i nešto mi je govorilo da treba da se pokrenem da vidim zbog čega se to dešava jer sam zdrav, samo je lom u pitanju", započeo je svoju priču Ranko za clip.rs i nastavio:

"Divan čovek iz saveta hitne pomoći mi je rekao možda je tromb, idite na ortopediju u Banjicu onu su dežurni. Otiša sam tamo i rekli su mi da treba da idem na vaskularno, sišli smo do urgentnog centra gde su izuzetni stručnjaci i izuzetni radnici koji su mi odmah uradili EKG srca i ultrazvuk. konstatovali su da sam potpuno zdrav u tom delu i onda su predložili skener pluća i nakon toga su otkrili da imam tri tromba u desnom plućnom krilu i emboliju pluća", kaže glumac koji je izbegao najgore, ali i dalje je na ispitivanjima:

"Leči se ali nije baš lako. Tako da, kažu mi, da sam u zadnji čas, zadni trenutak, došao. Ne znam da li bi možda preživeo tu noć. Odmah sam ostao u bolnici, smestili su me ovde i pregledali mi nogu. U listu su našli neorganizovane trombove a zna se ako se pokrene tromb i završi u srcu ili mozgu zna se šta sledi -  srčani/moždani udar ili ne daj bože šlog. Kad bih birao pre bih izabrao smrt nego da učim da ponovo hodam, jedem, dišem...", zaključio je glumac za clip.rs.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>