Region

Svet

Marko Bulat se oglasio posle skandala: Ovo je istina o hapšenju

Prema pisanju crnogorskih medija, pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija privedeni su u policijsku stanicu u Baru zbog navodnog posedovanja izvesne količine narkotika.

Marko Bulat se oglasio posle skandala: Ovo je istina o hapšenju Foto: Screenshot YouTubeMarko Bulat se oglasio i ispričao istinu o hapšenju. - Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pevam, ja radim- moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na proveru, da se testiram i ako pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 evra, a ako pokažu da sam koristio bilo kakvu drogu, ja njima 10.000 evra. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu- tvrdi Bulat u eksluzivnoj izjavi za Blic.

- Ma kakvi, čitao sam to i ne verujem svojim očima. Neću da komentarišem to uopšte. Stan mi je otvoren 24 sata, neka upadnu kad god hoće i idemo da damo urin. Ne znam šta drugo da kažem, nemam rešenje - tvrdi Marko Bulat.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>