Region

Svet

Dragana Mirković iskrena: Moja deca ne žele da su u medijima

Dragana Mirković ponosna je što njena deca se ne eksponiraju u medijima i što su odabrali da vode život daleko od kamera.

Dragana Mirković iskrena: Moja deca ne žele da su u medijima Foto: Instagram/dragana_mirkovic



Najveća balkanska zvezda Dragana Mirković iskreno je pričala o svojoj deci i njihovom odrastanju. - Idu u školu, sviraju po jedan instrument. Ono što je najvažnije, jako su dobra i normalna deca koja vole svoje drugare, koja ne biraju svoje društvo po tome ko je, šta je, čiji je, koliko ima ili nema. Preponosna sam na njih. Marko ima već 16 i po, Manuela 15 godina - izjavila je Dragana koja je na pitanje da li su tačne tvrdnje njenih kolega, koji kažu da svoju decu ne mogu da sačuvaju od paparaca, prilično oštro odgovorila.

- To nije istina. Svi znamo kako se to radi. Neke moje kolege imaju divnu decu, koja mnogo lepo izgledaju, a nema ih. Niko ne zna kako oni izgledaju. kako njih ne uhvati neko da ih snima, slika? Što znači da je sve stvar izbora. A ako su željni da budu u centru pažnje, da budu viđeni, oni to rade, i namanji je problem doći do njih. Ne samo moja deca, već postoji još dece mojih kolega, koja su predivna, školovana, kojih nema u medijima i koja zaslužuju poštovanje svih nas - poručila je pevačica ekipi "Telegrafa", uz tvrdnje da su za medijsko eksponiranje dece poznatih, najviše krivi njihovi roditelji

- Ali, postoje neke kolege, koji kao roditelji, smatraju da je divno gurati decu da budu u prvom planu, jer možda će se bolje probiti, dobiti bolji posao. To je stvar izbora i roditelja i dece. Što znači, postoje roditelji i deca, koji smatraju da to nije lepo i da to ne žele, a postoje roditelji i deca koji smatraju da je to divno i to prosto žele. Tako da nemamo potrebe da se lažemo time kao: "Jao ne mogu da živim". Evo mi smo ovde u Srbiji mesec i po dana i moja deca su tu, i svi to znaju, pa ih niko ne slika, a lako bi ih mediji pronašli da žele - zaključila je Dragana Mirković.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>