Region

Svet

Žika Jelić pravo iz bolnice došao na Beer Fest!

Žika Jelić iz Yu Grupe preživeo je svašta za svojih 75 godina - višedecenijsku rokenrol karijeru, dva strujna udara, sada i dve saobraćajne nesreće!

Žika Jelić pravo iz bolnice došao na Beer Fest! Foto: Screenshot YouTube



Pošto je pre nekoliko godina doživeo strašan udes u kojem je teško povređen, Jelić je u sredu oboren sa "harlija" u Novim Banovcima, krivicom vozača automobila koji ga je oborio.To vremešnog rokera nije sprečilo da hitro sanira povrede kod lekara, i produži na beogradski Beer Fest!

"Vraćao sam se motorom iz Banovaca, lagano sam vozio. Sa desne strane je naišao 'jugo' i skrenuo ka meni. Išao je direktno na mene i shvatio da sam da ću bolje proći ako oborim motor, nego ako se direktno sudarimo. Vozač tvrdi da me nije video, u šta sumnjam, a sve su to posmatrali policajci sa kontrolnog punkta prekoputa i odmah su uradili uviđaj. U zapisniku piše da je vozač kriv, on je prošao bez povreda, a ja sam odrao levu ruku. U KBC Bežanijska kosa su mi snimili ruku, ustanovili da nemam prelom, ali da mi je ruka oguljena. Iste noći bio sam na Beer festu da podržim Van Gogh, a večeras sviraju moji prijatelji iz Riblje Čorbe," rekao je on za "Večernje novosti".

Jelić je rekao i da ne razume potrebu medija da prenose kako je teško povređen, jer takve priče uznemiravaju njegovu porodicu. "Ćerke su me zvale iz inostranstva zabrinute zbog navodnih ozbiljnih povreda, telefon mi non-stop zvoni. Osećam se dobro i ne ležim u bolnici," rekao je roker.

Njegov voljeni "harli dejvidson" je, nažalost, prilično oštećen, ali Jelić kaže – "dešava se".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Mondo.rs/Vecernje novosti

Povezane vesti:


>