Parovi

Farma

Pobednica Parova pobesnela: Dalila Mujić žestoko izvređala bivšeg druga iz vile

Dalila Mujić, pobednica Parova, napravila je pravi haos u uživom uključenju u emisiji, kada je izvređala bivšeg druga iz vile.

Pobednica Parova pobesnela: Dalila Mujić žestoko izvređala bivšeg druga iz vile Foto: Screenshot Happy tvU emisiji ''Upoznajte Parove'' gostovali su Joca Gambino i Nikola Strahinjić Ploća. U emisiju se uključio i Nikola Lakić, koji je imao svašta nešto da poruči Joci. Tema njihove rasprave je bila Dalila. Nikola zamera Joci što se "šlihta" Dalili jer je pobednica. Mnogi zameraju isto Gambinu. Joca tvrdi da je Dalili pravi prijatelj i da su oni uvek bili bliski tako da njihovo druženje nikako nije iz koristi.

Ipak, pravi haos nastao je kada se u emisiju uživo uključila pobednica "Parova", Dalila Mujić. Ona je žestoko isprozivala Ploću i otkrila mu jednu tajnu - da je on bio samo igračka u njenim rukama. - Alo bre, skini te patike koje si nosio u rijalitiju i sad ih ne skidaš. Ti si bre klošar i ne zanimaš me uopšte. Bio si moja igračka shvati - bila je oštra Dalila.

Gambino je dobio velike pozdrave od Dalile i samo su potvrdili veliko prijateljstvo. Ploća joj nije uzvratio uvrede.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>