Region

Svet

HIT LETA 2017: Aleksandra Prijović zahvaljući vašim glasovima grabi ka prvom mestu! VIDEO

Izbor za HIT LETA 2017 na portalu Svet Plus uveliko traje, a Aleksandra Prijović sa numerom ''Klizav pod'' dobija sve više glasova i grabi ka prvom mestu.

HIT LETA 2017: Aleksandra Prijović zahvaljući vašim glasovima grabi ka prvom mestu! VIDEO Foto: Ilustracija



Izgleda da su se fanovi Aleksandre Priijović probudili i krenuli sa glasanjem u velikom broju. ''Klizav pod'', pesma sa prvog albuma mlade i sve popularnije pevačice, broji milionske preglede na sajtu Youtube, a u našem izboru trenutno je na trećem mestu. Razlika između Aleksandre i drugoplasiranih Ace Lukasa i Jelene Karleuše je minimalna, pa se može desiti promena već sutra. 



Kao što smo već znate, izbor za HIT LETA 2017 trajaće do 8. septembra, tako da imate dovoljno vremena da baš svog favorita dovedete do pobede. U 4 kruga biće eliminisane po 4 pesme svake nedelje, tako da nemojte dozvoliti da se baš vaša omiljena numera nađe tu. Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara, tableta i mobilnih telefona.

Napominjemo da ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu, a u nastavku pogledajte ko se našao i izboru i odmah glasajte!

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>