Zvezde Granda

Parovi

Marija Šerifović o žiriju Zvezde Granda: Trebalo bi da ostane ista ekipa jer mi smo kao Bolji život!

Marija Šerifović ovog leta neumorno radi, a na odmor će tek krajem avgusta, a otkrila je i da će najverovatnije opet biti deo žirija Zvezde Granda.

Marija Šerifović o žiriju Zvezde Granda: Trebalo bi da ostane ista ekipa jer mi smo kao Bolji život! Foto: Instagram/serifovic



Marija je otkrila da li ju je Saša Popović pozvao da žirira u novoj sezoni Zvezda Granda. - Nije me ni pitao, još je rano. Nas dvoje uglavnom vodimo razgovore 48 sati pred početak snimanja. On trenutno uživa u Opatiji, ja radim, pa ću krajem avgusta na odmor. Ako se sretnemo nekad u septembru, videćemo šta će biti. - otkrila je pevačica.

Šerifovićeva smatra da neće biti valjano ukoliko dođe do izmena u popularnom muzičkom takmičenju u postavci žirija. - Šta god da se promeni, to ne bi bilo to. Ako dođe neko nov, verovatno bi morao da prolazi svu golgotu koju je prolazila i Viki, iako je meni sve to bila šala i nikada nisam imala nikakvu zlu nameru. Sve je to šou. Mislim da bi trebalo da ostane ista ekipa. Publika je na to navikla i tu smo, kao „Bolji život“, svako ima svoje mesto. - bila je iskrena Evrovizijska pobednica za Kurir.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>