Parovi

Farma

David Dragojević pokazao novu devojku?! FOTO

David Dragojevič nakon spekulacija da je raskinuo sa Aleksandrom Subotić, odlučio je da se uključi lajv na svom Instagram profilu kako bi svima pokazao svoju novu devojku.

David Dragojević pokazao novu devojku?! FOTO Foto: Instagram/David Dragojevic



Od kako su krenule glasine o njihovom raskidu, i David i Aleksandra su već nekoliko puta napominjali da je reč o izmišljotinama i da ih ljuti što fanovi tako reaguju, kao da priželjkuju njihov kraj, a ne njihovu sreću.  Onda to i nisu naši fanovi - uglas su poručili Subotićka i Dragojević.

Ovoga puta se uživo na Instagramu uključio mladi Novosađanin i bio je veoma besan na tračare koje su im predosećale krah. Poprilično glasno i nervozno je pričao u kameru pričao i u jednom trenutku je sve šokirao kada je rekao da je istina da više nije sa Aleksandrom u vezi. Alooo, gde ste guje, pirane, anakonde? Pored sebe imam novu devojku. Nisam više s Aleksandrom! A, gde je Aleksandra? Aleksandra je otišla u Kopenhagen, nema nas više! Da li želite da vidite moju novu devojku? - burno je započeo David lajv iz kola kojima je u istovremeno i upravljao.

On je potom okrenuo kameru ka suvozačkom mestu gde se nazirala crnokosa devojka. I svi su se šokirali - u pitanju je bila Davidova prozivka. Pričao je ironično, napadajući one koji su pričali da je s njima svršeno, a da to nije istina bilo je svima jasno kada su pored njega u autu videli upravo - Aleksandru. "Ovo je maj nju grl. Za sve ljude koji pričaju, da im poručim da izmišljaju. Sad sam pokupio ovo blago u Beogradu, bili smo na aerodromu. Otpratili smo Ljubu, odletela je za Švedsku. Imamo da uradimo još nekoliko stvari, ali ćemo prvo da popijemo negde jednu rakijicu i kaficu, domaća za mene, a kafa za Aleks. Onda palimo za Veternik", rekao je David.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Srbija Danas

Povezane vesti:


>