Ispovesti

Ljubav

Iskrena ispovest Ace Lukasa: Volim Sonju, ali pomirenja nema!

Aca Lukas poslednjih meseci glavna je tema medija, zbog razvoda od svoje supruge Sonje Vuksanović, ali i zbog veze sa Branislavom Pašalijom i navodne avanture sa Anom Sević.

Iskrena ispovest Ace Lukasa: Volim Sonju, ali pomirenja nema! Foto: Screenshot YouTube



Iako se do sada nije oglašavao povodom skandaloznih naslova koji su ga pratili, Aca Lukas odlučio je da u iskrenoj ispovesti za Blic ispriča svoju stranu priče i zauvek stavi tačku na sve spekulacije:

"Ovo će biti moj poslednji intervju koji se tiče privatnog života, i posle njega nećete čuti ništa osim muzike i koncerta. Svašta se pisalo, ja sam se uglavnom smejao. Sve je krenulo od mog rastanka sa Sonjom, i to je napravilo medijsku pompu. Naš brak već duže vreme nije funkcionisao kako treba. Dok smo živeli složno i lepo, živeli smo, posle toga to više nije išlo. Da sve spekulacije i kalkulacije presečem odmah, naš brak se nije rastao zbog treće osobe, nikakvi jarići, kozice, ovčice, nikakve Ane Sević, ništa slično tome. Mi smo se rastali jer nam nije išlo. Voleli smo se dok smo se slagali, i to je to. Rastanak je bio neminovan", rekao je Aca za Blic i dodao:

"Pomirenja nema. Negde se neki čudan PR događa oko moje supruge i ne želim da mislim da to ima veze sa njom. Oko nje su pogrešni ljudi, a ja nikada nisam hteo da joj određujem društvo. Što se tiče pokušaja pojedinaca da mi spekulacijama naude, moram da im kažem da bi morali mnogo više da se potrude. Kada ćete da shvatite da etiketiranje kod mene nema efekta? Meni svaka etiketa dobro stoji. I najgora. Žao mi je što sam neke od njih pustio u ložu na koncertu gde su štrčali u odnosu na mojih 20.000 fanova. Pisali su se razni tekstovi od izvora bliskih Sonji kako je molim za oproštaj i svašta nešto. Jednostavno, mi smo se dogovorili da ovako više ne može da funkcioniše, a niko nikog nije prevario. Ja njoj verujem i siguran sam da me nije prevarila. Iako ljudi svašta pričaju, a pogotovo sada kada nismo zajedno, svi su hrabri i brižni.

"Ja znam nju, ona bi mene ostavila da je mislila da sam je prevario, isto kao i ja nju. Ona će uvek biti moja supruga", kaže Aca i dodaje da svoju suprugu i dalje voli i da će je uvek voleti.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>