Region

Svet

Sve je spremno za Sinanov spektakl na vodi!

Koncertni spektakl legendarnog folk pevača Sinana Sakića održaće se u petak 18. avgusta u kompleksu bazena "Queen" u Dobanovcima nadomak Beograda, sa početkom u 21. čas. 

Sve je spremno za Sinanov spektakl na vodi! Foto: Promo



Biće ovo svojevrsna repriza koncerta održanog na beogradskom stadionu Tašmajdan. -Repriza, ali i nešto više, jer ne volim da se ponavljam. Biće ovo pravi letnji spektakl, i umesto klasičnog koncerta napravićemo žurku za pamćenje sa svim hitovima koji su obeležili moju karijeru, kaže popularni pevač.

Na repertoaru će se naći pesme koje su obeležile Sakićevu višedecenijsku popularnu karijeru, čak i one koje nije izvodio na Tašmajdanu, a prisutne će pre početka koncerta "zagrejati" haus ritmovi, kao što je i najavljeno, pa će u događaju moći da uživaju i poklonici ove muzike. Rasveta i ozvučenje montiraju se već nekoliko dana i sve je spremno za početak ovog nesvakidašnjeg događaja, jer ruku na srce, retko ko je mogao da uživa pored vode, među palmama, i prati koncert Sinana Sakića, kažu organizatori. 

Bazeni "Queen" nalaze se na pet minuta vožnje od aerodroma Nikola Tesla iz pravca Beograda, i to tik uz autoput gde se nalazi i ogroman obezbeđen parking za posetioce. Karte se mogu nabaviti po ceni od 600 dinara, dok će neposredno pred početak koncerta, na ulazu, cena iznositi 1000 dinara. 

Vrata bazena biće otvorena  od 20h.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>