Zadruga

Parovi

Biće žestoko: Maca Diskrecija ulazi u ZADRUGU pa krenula sa prozivkama na račun Soraje i ostalih učesnika

Jedna od učesnika rijalitija Zadruga biće i Maca Diskrecija, na radost njenih obožavalaca koji danima mole produkciju putem društvenih mreža da i nju ubace u ovaj rijaliti.

Biće žestoko: Maca Diskrecija ulazi u ZADRUGU pa krenula sa prozivkama na račun Soraje i ostalih učesnika Foto: Instagram/macadiskrecija91



Starleta i pevačica je ovu informaciju odmah potvrdila i najavila neverovatan šou: - Gledaoci će moći da vide dosta kreativniju Macu, dosta elokventniju, zreliju. Dosta sam se popravila, znam da procenim ljude bolje nego do sada - rekla je Maca za Pink.

S obzirom na to da su neke od učesnica i Soraja, Ana Korać i Mina Vrbaški, Maca komentariše kako će se slagati sa njima. - Inače ne koristim mnogo PVC stolariju, ali, možda ću se složiti sa njima, videću - zagonetna je bila Maca. Ova 26-ogodišnjakinja ima dve pesme, a kako će joj jedan od kolega u rijalitiju biti i Zoran Marjanović, koji ima svoj studio i bavi se komponovanjem muzike, Maca će možda iskoristiti novo poznanstvo i dogovoriti poslovnu saradnju sa njim. - Ne bih da mi amateri pišu pesme. Neka hvala - kratko je odgovorila i dodala: - Rijaliti može da ti donese bolju poziciju na javnoj sceni, da se bolje predstaviš ljudima. A ja ću se igrati sa njihovim mozgićima, kako stignem - kroz smeh je rekla pevačica.

Kako će u rijalitiju "Zadruga" biti i pripadnika starije generacije, evo kako će se Diskrecija sa njima slagati. - Ja uvek poštujem starije, pogotovo ljude koji imaju karijeru. Ali, ako oni budu loši ljudi, džabe im karijera, ja ću se odbraniti, biću i ja nekulturna. Ko me bude dirao, vratiću mu - istakla je ona i dodala: - Nisam upoznala nikog od takmičara koji su za sad poznati. Ali s obzriom da neki od njih, poput Lepog Miće, nemaju neku karijeru, a ostarili su, ja ću samo da ga žalim. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>