Region

Svet

Region

Nakon Džulije Roberts i Demi Mur u Beograd stigao i Kevin Kostner!

Nakon Džulije Roberts i Demi Mur u Beograd je stigao i legendarni holivudski glumac Kevin Kostner, koji je došao u posetu prijateljima.

Nakon Džulije Roberts i Demi Mur u Beograd stigao i Kevin Kostner! Foto: Screenshot YouTube



Naime, Kevin je u Beograd doputovao u ponedeljak, kako bi video prijatelje:"Sa aerodroma sam ga dovezao do hotela, odmah sam ga prepoznao iako je imao crne naočare za sunce, ali pravio sam se da ne znam ko je. Pričali smo o vremenu, o gužvi na auto-putu. Rekao mi je da jedva čeka da vidi prijatelja i popije espreso", ispričao je taksista za Kurir. Kako su izvori Kurira naveli, Kevin se nije dugo zadržao u hotelu već odmah požurio da se vidi sa osobama zbog kojih je i došao u našu prestonicu: "Stajala sam ispred hotela i telefonirala kad se ispred mene stvorio Kevin Kostner! Umalo nisam pala u nesvest. Tek tada sam primetila čoveka i ženu koji su bili na metar od mene, ona je bila azijskog porekla. Kostner im je prišao, svi su se zagrlili i izljubili s njim i peške otišli prema Kalemegdanu. Glumac je bio odlično raspoložen, baš se obradovao tom susretu. Imao je belu majicu i farmerice. Stvarno je baja!"

Kevin Kostner nije prvi put u Beogradu. U aprilu 2013. snimao je film "Three Days to Kill" i tom prilikom izjavio da mu je veoma prijatno u našoj prestonici i da su ljudi veoma ljubazni.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir.rs

Povezane vesti:


>