Region

Svet

Luda od ljubavi: Dara Bubamara želi dečku da rodi decu!

Dara Bubamara, popularna folk pevačica, ne krije da je poslednjih meseci srećna i voljena žena, ali svog izabranika još nije spremna da pokaže javnosti.

Luda od ljubavi: Dara Bubamara želi dečku da rodi decu! Foto: Instagram/darabubamara_official



Iako je mnogi osuđuju što stalno objavljuje seksi fotke na društvene mreže, Dara Bubamara kaže da njen izabranik to voli. “Moj partner to obožava. Ja sam presrećna”, kaže Dara i objašnjava zašto ga ne pokaže medijima: “Ne krijem ga, kad bude bilo vreme pojavićemo se. Primetićete ga, nećete moći da ga ne primetite. Inače ne ide sa mnom na nastupe.”

Ona otkriva da se toliko zaljubila da razmišlja da ponovo postane majka. “Pa šteta je da se zadržim na jednom detetu. Realno. Možda rodim još dvoje”, istakla je pevačica i osvrnula se na skandal koji se desio kad je sa sinom bila u lajvu na Instagramu, a kad su joj perverznjaci pisali vulgarne komentare. “Manijaci, ludaci, bolesni ljudi to pišu i to je normalno. Otkad je sveta uvek je bilo nastranih, ludih i ljubomornih ljudi, a ja se jako dobro nosim sa tim”, rekla je Dara za emisiju “Premijera”.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>