Lepota

Ljubav

Sedam stvari kako da promenite život!

Konstantno ste pod pritiskom “brže, više i bolje”, a kad treba da pronađete vreme za bilo šta što nije deo vaše rutine, nastane problem.

Sedam stvari kako da promenite život!



Ali, postoje stvari koje mogu da se izvedu u vrlo kratkom roku, a život vam posle njih možda neće biti isti, već mnogo bolji i ispunjeniji.

1. Prijavite se za novi posao. Za to vam treba samo nekoliko minuta, a nikad se ne zna – možda vas baš tu gde se prijavite čeka uzbudljiva karijera ili radno mesto u inostranstvu, što će svakako promeniti vaš životni ritam.

2. Predstavite se svetu! Možda je baš sad pravo vreme da ostavite računare i telefone i upoznate se sa novim komšijama ili ljudima sa kojima svakodnevno idete na posao.

3. Zdrave navike za zdrav život. Na sledećoj pauzi za ručak odlučite se za zdrav obrok. A kako jedna nova i dobra navika vuče drugu, možda ćete poželeti da krenete i u teretanu, kad budete shvatili koliko vašem telu prijaju laganije i svežije varijante.

4. Zapisujte planove. Ljudi koji u kupovinu odlaze sa spiskom ili pre spavanja zapišu sve što ih sledećeg dana očekuje, verovatno žive ispunjenije od onih koji to ne čine. Takve aktivnosti mogu biti podstrej za neka mnogo veća planiranja budućnosti.

5. Pokrenite blog. Ne morate da imate “ozbiljnu” internet stranicu, dovoljno je da imate aktivan nalog na društvenim mrežama, gde ćete sa ostatkom sveta deliti stvari koje vas zanimaju – bilo da je reč o modi, lepoti ili DIY varijantama. Tako se možete i povezati sa ljudima koji dele vaša interesovanja.

6. Isprobajte novi stil. Ne plašite se modnog eksperimentisanja i isprobajte nove trendove, spajajte nespojivo i ostavićete utisak koji će sasvim sigurno proći zapaženo.

7. Recite “ne” online negativnostima. Ne plašite se da isfiltrirate listu prijatelja kako biste se zaštitili od negativnih komentara. Dobro će vam doći.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: zena.blic.rs

Povezane vesti:


>