Region

Svet

Region

Mame u provodu: Osvojite karte za urnebesnu komediju!

Mame u provodu: Osvojite karte za urnebesnu komediju! Foto: Promo


U saradnji sa distributerskom kućom Taramount, Svet Plus vam danas poklanja 3x2 karte za projekciju filma "mame u provodu " sa Kejti Aselton.

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?! Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene). 

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame“ (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet) čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama“ mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

Potrebno je da vaše ime i prezime, pošaljete u inbox na našem Facebook profilu! Srećno!

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>