Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ova učesnica ima veliku tremu pred ulazak!

Rijaliti Zadruga 6. septembra počeće sa emitovanjem na televiziji Pink, a jedna od učesnica kaže da ima veliku tremu pred sam ulazak u šou.

ZADRUGA: Ova učesnica ima veliku tremu pred ulazak! Foto: Promo



"Sada, kada sam pristala, duboko u sebi se bojim i nerviram. Čini mi se da ovakvu tremu nisam imala ni davnih 80-ih, kada sam sa "Plavim orkestrom" pred punim Tašmajdanom pevala "Šta će nama šoferima kuća". E, sada se slično osećam. Tresem se zbog "Zadruge" ", rekla je pevačica i dodaje: "Ako me pitate zašto sada i zašto ovaj rijaliti, iskren odgovor je da nemam pojma šta mi je bilo kada sam pristala - kaže Nada za "Alo!" i dodaje da je prijateljstvo sa Milicom i Željkom Mitrović presudno uticalo na to da prihvati ponudu. Međutim, prijateljski odnos sa vlasnicima Televizije "Pink" ne znači da će Nada imati specijalne uslove u rijalitiju.

"Ništa posebno nisam tražila od produkcije. Sa druge strane, nikakve taktike me ne zanimaju. Ne pada mi na pamet da se svađam, ne zbog toga što će se snimati i emitovati na televiziji, već što sam se celog života bavila isključivo sobom. Tuđi životi me ne zanimaju, te zbog toga nisam ni pitala ko će još da uđe. Jedino znam da ne želim da me zovu takmičarem jer se ja sigurno neću takmičiti", završava Nada.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>