Zadruga

Parovi

Džidža Stojković otkrila detalje svađe sa učesnicom ZADRUGE!

Već je poznato da će Nada Obrić biti jedna od učesnica novog rijalitija "Zadruga", koji će se od 6. septembra emitovati na televiziji "Pink", a Džidža Stojković otkrila je detalje svađe sa popularnom pevačicom. 

Džidža Stojković otkrila detalje svađe sa učesnicom ZADRUGE! Foto: Facebook/Aleksandra Dzidza Stojkovic



Dragan Stojković Bosanac, otac mlade "Grandove" pevačice Aleksandre Džidže Stojković, bio je venčani kum Nadi i njenom bivšem suprugu Aci Ivanoviću, a Stojkovići su već dugo porodični prijatelji sa ovom pevačicom.  - Nada Obrić je jedna veoma srčana osoba. Mislim da je njen adut istina i da učesnici ne treba da je se plaše već da imaju izuzetnog poštovanja prema njoj. O njenoj karijeri neću pričati jer nema potrebe. Nada će svakome reći u lice šta misli i nadam se da će kamere rijalitija uspeti da isprate sve jer i sama sam bila učesnica jednog rijalitija i znam da često gledaoci i ne mogu sve da isprate šta se dešava u jednom ovakvom šouu. Dešava se da ljudi napolju steknu pogrešno mišljenje o nekim učesnicima rijalitija - rekla je Džidža za Pink.rs.

Stojkovićeva je otkrila i da je jednom prilikom na svojoj koži osetila kako izgleda to kada te Nada Obrić "izriba". - Objavila sam fotografiju na Instagramu na kojoj su neke flaše viskija, nešto sam se šalila. Ona kada je videla odmah je pozvala mog Dragana, a meni je poručila da skidam to sa Instagrama jer će svi misliti da sam alkoholičarka - prisetila se pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>