Region

Svet

Ceca održala spektakularni koncert u Budvi i progovorila o saradnji sa Milicom Pavlović!

Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Budvi, pred nekoliko hiljada ljudi, a specijalni gost je bila mlađa koleginica Milica Pavlović.

Ceca održala spektakularni koncert u Budvi i progovorila o saradnji sa Milicom Pavlović! Foto: Facebook/Ceca/budvanocuKoncert folk dive Cece Ražnatović u budvanskoj diskoteci bio je poseban po mnogo čemu. Opet je oboren rekord posete, a Ceca je odlučila i da na svoj nastup pozove koleginicu Milicu Pavlović da otpeva nekoliko pesama. - Milica je moj poklon publici, ona je bila moja posebna želja jer je moja južnjakinja. Originalna je i posebna. Retko kada se odlučujem da dovedem nekog da deli sa mnom binu jer, kao što znate, uglavnom sama nastupam na svojim koncertima- rekla je Ceca za Blic.

Oduševljenje nakon ukazane prilike nije krila ni mlada zvezda. sx- Drago mi je što sam imala ovakvu priliku da nastupim sa najvećom zvezdom na ovim prostorima. Nadam se da nisam izneverila i da sam bila na visini zadatka- naglasila je Milica za Blic i istkla da je Ceca ovim gestom pokazala da je daleko od sujete koja vlada na estradi i da je pre svega dobar čovek.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>