Sme�no

Ostalo

Nemačka: Beba od 15 dana dobila poziv za vojsku

Nemačka vojska poslala je poziv za vojsku dečaku starom 15 dana i naložila mu da se javi na dužnost u roku od deset dana. Roditelji tek rođene bebe ostali su u šoku i odmah su kontaktirali ministra odbrane.

Nemačka: Beba od 15 dana dobila poziv za vojsku



"Odmah smo reagovali da vidimo o čemu se zapravo radi. Ubrzo smo saznali da su pogrešili službenici u većnici,“ ispričao je otac za 'Bild', dok je majka Anja rekla kako ih je cela situacija zabavila pa nisu mogli da odole a da ne pošalju pismo ministru odbrane".

"U pismu smo ministru rekli da bi naš sin bio dobar u mornarici. Klemensa smo već vodili na plivanje za bebe i voda ga je oduševila, a ronio je kao podmornica. Ministru smo napisali i da bi bio dobar komandant jer kada Klemens vrišti, svi ga slušamo,“ našalila se mama, dodavši da im ministar još uvek nije odgovorio na predlog.

Predstavnik za štampu vojske rekao je da je poziv poslat greškom, kada je službenik greškom uneo datum rodjenja dečaka Lucija iz Aubštada, na jugu Nemačke.

"To je bila greška. Neko je uneo pogrešan broj u računar. Nije pričinjena nikakva šteta. Uočili smo grešku istog dana, pozvali porodicu i rekli im da bace poziv kad ga dobiju", dodao je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>