Zadruga

Parovi

Otkriveni učesnici Zadruge: Ulaze tri seks bombe i legendarna folk pevačica!

Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem "Zadruga", predstavnik potpuno nove generacije rijalitija koji će nadmašiti sve slične formate kako u regionu, tako i u svetu, a od izvora bliskog produkciji uspeli smo da saznamo nove detalje vezane za ovaj gigantski projekat. 

Otkriveni učesnici Zadruge: Ulaze tri seks bombe i legendarna folk pevačica! Foto: Promo



- Željko Mitrović se sa suprugom Milicom Mitrović trenutno nalazi u Londonu, gde obavlja poslednje pripreme za ovaj revolucionarni šou i dogovara hologramske instalacije u scenografiji grada koji je izgradio za potrebe ovog projekta. Mitrović je danas otkrio da će se najbolje žurke odigravati na Trgu Bruna Marsa, ali i u Ulici Poroka gde će, nema sumnje, svi učesnici "Zadruge" provoditi veliki deo svog vremena, pored planina, jezera, vodopada i bazena koji će krasiti ovaj novoizgrađeni grad, ali i Bele kuće u kojoj će živeti - ispričao nam je izvor blizak produkciji, a potom otkrio imena novih četvoro takmičara.

- Takođe, Mitrović je potvrdio da će u "Zadruzi" učestvovati tri seks bombe, javnosti poznate kao superfinalistkinje "Pinkovih zvezda", Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a njima će se pridružiti i legendarna Nada Obrić koja će se, nema sumnje, rado latiti mikrofona i sve stanovnike grada zabavljati na Trgu Bruno Marsa - otkrio je dobroobavešteni izvor.

Podsetimo, do sada je potvrđeno učešće Zorana Marjanovića, a spekuliše se da će se u rijalitiju naći i Soraja Vučelić, maloletna Mina Vrbaški koja je dospela u žižu javnosti nakon skandala sa Šakom Polumentom, kao i mnogi drugi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>