Region

Svet

Džej Ramadanovski o svom poroku: Ostavio sam alkohol

Džej Ramadanovski letnje dane provodi u Budvi, a tamo se, poslušavši lekare, upustio u borbu protiv poroka koji mu je ugrozio srce.

Džej Ramadanovski o svom poroku: Ostavio sam alkohol Foto: Screenshot YouTube



On je na primorju potražio spas od vrućine, ali i alkohola. Novinarima je otkrio da pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane. - Moram da se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno saleću ljudi po ulici i govor kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu - kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom, ali su ga podržali u njegovoj borbi.

- Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzima da su prijatelji čočeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do pre neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima naterali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao pre nekoliko meseci, zbog čega se lečio u Beču sada su pod kontrolom. - Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i voleo. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspeti - otkriva Džej.

- Trenutno srce lečim vicevima koje pričam prijateljima - dodao je Džej kroz smeh ističući da se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko sprema za nove pesme i koncerte.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>