Region

Svet

Radiće 12 sati dnevno: Ana Nikolić i Rasta unajmili dadilju da brine o Tari?!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su postali roditelji, a za pomoć oko podizanja njihove tek rođene ćerke Tare angažovali su dadilju.

Radiće 12 sati dnevno: Ana Nikolić i Rasta unajmili dadilju da brine o Tari?! Foto: Instagram/ananikolicofficialBudući da se Ana porodila carskim rezom i da će zbog toga neko vreme biti ograničena sa kretanjem i svakodnevnim stvarima, neće moći u potpunosti da se posveti Tari, pa će joj dadilja biti desna ruka dok njen suprug Rasta bude odsutan zbog ugovorenih nastupa. - Po preporuci prijatelja angažovali su ženu koja već ima dugogodišnje iskustvo u tom poslu i vrlo brzo su se dogovorili sa njom - rekao je izvor blizak paru.

- Za početnu platu od 500 evra bebisiterka će imati obavezu da 12 sati, šest dana nedeljno, provodi sa malenom Tarom. Već nekoliko dana dadilja pomaže Ani u svemu što treba za bebu i zasad to odlično funkcioniše - dodao je izvor za "Kurir".

Iako su bake tu za malu Taru, pevačica želi da se njena ćerka od prvih dana navikne na dadilju, koja će biti tu i kada se Ana vrati poslu.

Viber

Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>