Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Takmičari biraju predsednika, a evo koji je njegov zadatak!

Dugoočekivani rijaliti šou „Zadruga” na Televiziji „Pink” počinje 6. septembra, imaće 32 takmičara, od kojih će jedan biti predsednik sa posebnim ovlašćenjima, takoreći šef Bele kuće, s obzirom na to da će učesnici živeti u luksuznom gradu izgrađenom specijalno za potrebe ovog programa.

ZADRUGA: Takmičari biraju predsednika, a evo koji je njegov zadatak! Foto: Promo



- Za razliku od ostalih takmičara, predsednik ima značajniji komfor u odnosu na ostale zadrugare, a samim tim i posebnu platu i ovlašćenja. Osoba koju budu izglasali takmičari biće odgovorna za sprovođenje svih zakona „Zadruge”, sa kojima će učesnici biti upoznati tokom boravka u karantinu. Naravno, zakonodavni sistem podložan je promeni - zadrugari će biti u prilici da predlažu nove zakone, međutim, njihovo stupanje na snagu zavisiće od odluke Velikog šefa - otkrio je izvor.

Inače, po odluci Željka Mitrovića, idejnog tvorca „Zadruge” i vlasnika „Pinka”, za potrebe najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija izgrađen je čitav grad u kojem se nalazi veliki broj objekata za različite namene, ali i nestvarni vodopadi, jezera, bazeni i planine. Takmičari će tokom višemesečnog trajanja rijalitija živeti u Beloj kući, otkrio je izvor i dodao da će jedan od prvih zadataka učesnika biti odabir predsednika „Zadruge“. Bela kuća posebna je i zbog toga što krije brojne tajne koje će učesnici vremenom otkrivati, ali i moćne digitalne tehnologije koje će sigurno zbunjivati sve njih! Duhovi prošlosti, kao i stvarne egzotične životinje biće svakodnevica zadrugara.

Viber

Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>