Parovi

Farma

Aleksandra Subotić i David Dragojević zakazali venčanje! Dalili zabranjeno da dođe na svadbu!

Aleksandra Subotić i David Dragojević odlučili su da i nakon riujalitija Parovi svoju ljubav krunišu brakom, te će se venčati 31. decembra u ponoć u jednom restoranu u Veterniku.

Aleksandra Subotić i David Dragojević zakazali venčanje! Dalili zabranjeno da dođe na svadbu! Foto: Screenshot YouTube



"Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz vile „Parova“ im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom - potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenim Aleksandrom Čabarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete", kaže izvor Kurira i dodaje da će Davidov brat Dejan biti pozvan, ali bez svoje devojke Dalile:

"Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici „Parova“ je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti", zaključio je izvor Kurira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir.rs

Povezane vesti:


>