Region

Svet

Sinan Sakić uzvraća udarac: Prvi koncert u haus ritmu!

Krunisani kralj narodnjačkog štimunga, neprevaziđeni Sinan Sakić, staje na crtu di-džeju Salvatoreu Ganačiju u čijem se setu na na festivalu “Tomorrowland” našao i Sinanov veliki hit. 

Sinan Sakić uzvraća udarac: Prvi koncert u haus ritmu! Foto: PromoSakić će naime, prvi put u svojoj karijeri, nekoliko hitova izvesti uz podršku di-džeja, pa će njegova publika moći da uživa i u haus ritmovima. Sinan naime sprema pravu poslasticu za sve svoje fanove iz Beograda i okoline. Koncert koji će se održati 18. avgusta u kompleksu Queen bazena u Dobanovcima, baciće senku na sve dosadašnje Sinanove koncerte, a pevač sa svojom ekipom već danima radi na pripremama spektakla.

Sinan Sakić održaće koncert  18. avgusta u kompleksu Queen bazena u Dobanovcima: "Zaista ćemo napraviti nešto drugačije, a samim tim što se koncert održava na tako lepom mestu, imaće potpuno drugačiju notu. Svi će moći da pobegnu od gradske vreline, i na svega pet minuta od aerodroma, uživaju u spektaklu koji pripremamo", kaže ushićeni pevač.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>