Ispovesti

Ljubav & Sex

Tužna ispovest slavne glumice: Bila sam beskućnik!

Jedna od najlepših i najpopularnijih holivudskih glumica, iako danas uživa u glamuru i bogasstvu, otkrila je da je život u mladosti nije mazio, te da je jedno vreme živela i kao beskućnik.

Tužna ispovest slavne glumice: Bila sam beskućnik! Foto: Screenshot YouTubeHali Beri sa 18 godina preselila se u Njujojrk, a nakon dolaska iz Čikaga u jedan od najlepših gradova, ubrzo je ostala bez novca. Kako bi se snašla i pokušala da ostvari svoj san, pozvala je majku i zamolila za pomoć, ali je ona odbila i tada je počela noćna mora za slavnu glumicu. Jedno vreme morala je da živi u skloništu kao beskućnik, ali nijednog trenutka nije svojoj majci zamerila što joj nije pomogla, već kaže da joj je veoma zahvalna zbog tog poteza.

"Kada nije htela da mi pošalje novac, nismo pričale godinu dana. Ipak, sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene", rekla je Hali koja je tada počela da radi kao konobarica, ali veoma brzo ušla je u filmsku industriju i život joj se potpuno promenio.Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>