Region

Svet

Javorka Rističević: Bolje da mi je ćerka kurva, nego sin peder

Supruga političara Marijana Rističevića stala je u odbranu svog supruga Marijana, koji je u nedelju uveče izvređao makedonskog voditelja Bokija 13.

Javorka Rističević: Bolje da mi je ćerka kurva, nego sin peder



"Meni se pre dve večeri želudac prevrtao dok sam gledala Bokija na farmi. Došlo mi je da razbijem televizor, verujte mi. Ja to ne mogu da razumem. Za mene je biti peder bolest. Imam ćerku i sina i verujte mi, ako bi mi ćerka bila kurva, to bih podnela‚ ipak je to najstariji zanat, ali ako bi mi sin bio, kako se to kaže, gej, to ne bih mogla da trpim, ni da podnesem" –  objašnjava Javorka.

"Marijan i ja jesmo nacionalisti, ali nismo šovinisti. Najviše kukuruza prodajemu u Hrvatskoj i Turskoj, ali kad su pederi u pitanju… Lepo smo sedeli muž i ja kod organizatora „Farme“ i moje prvo pitanje je bilo da li će u šouu učestvovati pederi. Oni su rekli da neće, zato smo i odlučili da Marijan uđe u šou".

"Kad je moj muž u pitanju, staviti pedera pored njega to je isto kad biku staviš crvenu maramu ispred nosa. Zato bi Marijanu bilo najbolje da pokupi svoje stvari i preseli se da živi u štali. Mislim, kad sam ga videla u onoj haljini, želudac je počeo da mi se prevrće. Pederi, koji su to što jesu, ali se ne eksponiraju, to ajd‘ nekako i da svarim, ali Boki i tako to, užas! Jedina olakšavajuća okolnost je to što nije iz Srbije, pa nije baš tolika bruka za našu naciju – rekla je Javorka .

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>