Region

Svet

Grci snimaju dokumentarni film o životu i karijeri Dragane Mirković!

Dragana Mirković, najpopularnija je pevačica na Balkanu, a u prilog tome govori i podatak da jedan Grk želi da snimi dokumentarni film o njenom životu i karijeri.

Grci snimaju dokumentarni film o životu i karijeri Dragane Mirković! Foto: Promo



- Dragana Mirković ima fanove i u Grčkoj, a jedan Grk je odlučio da napravi film o proslavljenoj pevačici. Draganu u Grčkoj već godinama veoma dobro poznaju po njenim pesmama, a na ovakav način bi nju Grcima predstavili malo drugačije, odnosno kakva je ona privatno i kakva je ličnost kada je van scene - otkriva za naš portal izvor koji je dobro upućen u ceo projekat. 

Podsetimo da je Dragana imala veliki uspeh sa poslednjim albumom "Od milion jedan", kao i sa duetom sa Danielom Đokićem ''Trovanje'', koji je za kratko vreme postao mega hit i našao se u izboru za Hit leta našeg portala. Da je publika odlično prihvatila nove pesme potvrda su mnogobrojni koncerti, kako u inostranstvu i regionu, tako i u našoj zemlji. Na nedavno održanom koncertu u Svrljigu, publika je zajedno sa folk divom uglas pevala kako nove, tako i stare hitove, a nema sumnje da će tako biti i u subotu u Požarevcu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>