Region

Svet

Region

Otkrijte kako je nastalo iskonsko zlo: Osvojite karte za Anabel 2! VIDEO

Svet Plus portal u saradnji sa distributerkom kućom Blitz&Film, najbržim čitaocima poklanja karte za film koji bukvalno ledi krv u žilama, Anabel 2.

Otkrijte kako je nastalo iskonsko zlo: Osvojite karte za Anabel 2! VIDEO Foto: Promo



Ako ste jedni od onih kojima je lutka Anabel prirasla srcu, sutra vas čeka zanimljivo iznenađenje u novom nastavku jer još uvek ne znamo koja se prava priča krije iza njenog nastanka. Mi ćemo vam danas otkriti mali deo toga a na kompletnu priču morate da sačekate još nedelju dana. Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopšte usuditi pogledati film. Film Anabel je 2014. godine postigla odličan uspeh u bioskopima  i zaradila fantastičnih 257 miliona  dolara širom sveta. 

Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti ćerke  lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko devojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Anabel... U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman; a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenario Gary Dauberman.

Ukoliko želite da saznate kako je nastalo pravo iskonsko zlo, potrebno je da vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našem Fejsbuku, a mi ćemo vas nagraditi sa po 2 karte za sutrašnju projekciju filma, 11. 8 u bioskopu Cinaplexx Ušće koja počinje u 21:50h.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>