Region

Svet

Evo šta su svetske zvezde rekle o Lovefestu 2017! FOTO

Od završetka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje je oborilo sve rekorde posećenosti u Vrnjačkoj Banji prošlo je tek 48 sati, a posle naših, vreme je da saberemo i utiske izvođača, koji su ove godine nastupili na festivalu.

Evo šta su svetske zvezde rekle o Lovefestu 2017! FOTO Foto: Promo



Iako na festival ljubavi stižu sa velikih svetskih događaja, velikani tehno muzike među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing, Matador i mnogi drugi imali su samo reči hvale za ono što su videli u Vrnjačkoj Banji. Jak utisak je na prvom mestu ostavila svakako masa koja je do kraja svakog seta đuskala bez prestanka, a odmah za njom sledi impozantna bina i scenografija koja u tako malom mestu kao što je Vrnjačka Banja može da se meri sa brojnim svetskim muzičkim događajima. 

Tako je Maceo Plex snimio najlepši momenat festivala i zahvalio se svima na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu. Matador je u samo jednoj reči opisao upravo ono iza čega Heineken Lovefest stoji od samog početka – KVALITET! On je bio očaran masom ispred sebe, a posle nastupa izjavio je da će mu festival ljubavi sasvim sigurno biti jedan od najboljih setova u ovoj godini.

Jay Clarke je iskoristio raniji dolazak u Vrnjačku Banju da se prošeta njenim parkovima i napravio jednu zanimljivu fotografiju u centru grada! Posle nastupa, zahvalio se svima na magičnoj festivalskoj noći i istakao da mu je nastup na Heineken Lovefestu ujedno i nastup pred najvećim brojem ljudi ikada. Stari as elektro scene Jamie 3:26 iskoristio je period pre nastupa da u lepotama Banje uživa zajedno sa legendarnim Altonom Millerom i Joe Clausselom, a tokom nastupa na svom Instagram profilu podelio je fotografije I video snimke Energy Stage-a sa svetom.

Rick Maia je bio toliko oduševljen da je na festivalu proveo sva tri dana, a osim zvaničnog seta, natupio je i na afterparty-ju zajedno sa Valentinom Kanzyanijem i tako zatvorio ovogodišnje izfanje Heineken Lovefesta.   

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>