Region

Svet

Era Ojdanić se oglasio nakon skandala: Dobio sam mnogo udaraca!

Era Ojdanić pre izvesnog vremena pretučen je tokom jedne proslave, gde mu je petorica momaka, kako sam tvrdi uzela novac, ali i lanac koji je dobio od pokojne supruge.

Era Ojdanić se oglasio nakon skandala: Dobio sam mnogo udaraca! Foto: Screenshot YouTubeNaime, pevač je veoma detaljno opisao incident koji se dogodio na vašaru: "Kako je moglo da bude, dobro je prošlo. Dobio sam mnogo udaraca po leđima i po rebrima", rekao je Era za Telegraf i dodao:

"Na tom događaju počeo sam da sviram još 1965. godine. Možda je prošlo recimo deset vašara za Svetog Iliju da nisam pevao... Nikada takav blam, takvo ponizenje i takve batine mi se nisu dogodile u karijeri. Svirali smo i pevali ljudima pod šatrom i oni su pozvali Zoricu Marković i mene da im pevamo za stolom... Video sam da su već dosta pijani, ali na kraj pameti mi nije padalo da će se to dogoditi. Super su izgledali, lepo obučeni, krupni momci. Prišao mi je jedan, uhvatio mi mikrofon i rekao mi: "Vraćajte nam pare, sad ćemo da vas pobijemo", kaže Era za Telegraf i tvrdi da dok se to dešavalo niko nije želeo da reaguje, sem Zorice Marković koja se povukla zbog lošeg zdravlja:

"Onaj jedan koji je smirivao situaciju nije me udario, ali mi je potrgao lanac sa vrata.  Samo da sam izgubio svest, ja danas vama ne bih davao intervju. Malo je falilo. Govorio sam im da ću im dati pare, samo da me ne ubiju... i on je zavukao ruku u moj džep. 1.900 eura sam imao, to su mi uzeli... Džaba ti i pare i lanac, samo kad sam sačuvao goli život. - Nikoga nisam tužio, čekamo pozive i istraga će pokazati pravu stvar. Moj novac i lanac su kod njih. Lanac mi moraju vratiti, to mi je uspomena od moje pokojne Ljupke, žene... Godinama nosim taj lanac. I naravno, moje pare koje sam ja krvavo zaradio, moraju da mi vrate", zaključio je pevač za Telegraf.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>