Region

Svet

Trubač Dejan Petrović doživeo tešku saobraćajnu nesreću!

Popularni trubač Dejan Petrović doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 2. avgusta u Ovčar Banji, koja je mogla biti kobna!

Trubač Dejan Petrović doživeo tešku saobraćajnu nesreću! Foto: Screenshot YouTubeDo nesreće je došlo kada je Petrović, po povratku sa jednog nastupa, zaspao za volanom, izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo sa puta. Njegov džip je u potpunosti uništen, ali je muzičar, na sreću, prošao sa nekoliko ogrebotina:"Ne znam koliko mi je trebalo da se oporavim od prvobitnog šoka, ali čim sam došao sebi prvo sam proverio da li mogu da pokrećem ruke i noge i onda sam lagano izašao iz kola. Kada sam se udaljio, sledio sam se od prizora jer je auto bio potpuno uništen. Pozvao sam pomoć koja se brzo pojavila i odvezen sam u bolnicu gde je konstatovano da nemam nikakvih preloma, da sam ugruvan i da sem par sitnih ogrebotina nemam nikakvih povreda. Bog i Sveti Ilija, čiji je praznik tog dana obeležavan, su očigledno želeli da živim i spasili mi život. Nemam drugog objašnjenja", rekao je slavni muzičar koji ističe da će ovaj datum slaviti kao drugi rođendan.

"Bio sam na korak od smrti, ali sam preživeo i želim da ovo iskustvo podelim sa drugima da ih upozorim da je dovoljan samo trenutak da izgubite život ili ugrozite tuđe živote. Mi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacija, vozimo umorni i neispavani. Pa pogledajte bez koliko smo umetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbegao da budem jedan od njih, a posle svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana. Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primerom skrenem pažnju da je život najdragoceniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo", ističe Petrović, koji zbog svega ipak nije otkazao obaveze pa će tako sa svojim „Big Bendom“ nastupiti u četvrtak na Saboru trubača u Guči.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus/ Kurir

Povezane vesti:


>