Region

Svet

Švaba dobio nasledstvo u Velikom selu

Milan Švaba Marić, već nedelju dana spava van kuće VB, ne nosi bubicu,ali u džepu ima 50.000e.

Švaba dobio nasledstvo u Velikom selu-Kada sam izašao iz kuće, prvo veče sam otišao sa prijateljima do našeg kraja i došao sam kući tek u 11 ujutru. Ovih dana sam se samo družio sa prijateljima i rođacima u kraju. Uglavnom sam vreme provodio sa najbližima i moram vam reći da još nisam svestan toga što mi se desilo - iskren je Milan koji je u spoljnom svetu naišao na pozitivne komenta.

-Moji prijatelji su veoma zadovoljni, a porodica je ponosna na mene - kaže Milan koji ima neke svoje snove, nadanja i planove.

-Zvali su me i obavio sam neke poslovne razgovore, ali za sada još nije postignut nikakav konkretan dogovor - kaže Milan koji je tokom boravka u kući imao veliku podršku glumaca, ali kaže da još nije stigao da se čuje sa nekim iz te branše i primi i glumačke čestitke.

I ako je Ena Popov pod utiskom da je Švaba čovek "strašnog pogleda",od njega smo mogli očekivati samo sledeći komentar.

-Bilo je devojaka i ranije, sada ih ima još više, ali ništa se ne dešava po tom pitanju, još nisam došao sebi. Što se tiče Ene, sve što sam imao da kažem u vezi gospođice Popov rekao sam i ne želim ubuduće da je komentarišem - zaključuje Milan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>