Region

Svet

HIT LETA 2017: Pesma TROVANJE Dragane Mirković i Daniela Đokića već u vođstvu! VIDEO

Juče je počeo izbor za HIT LETA 2017, a jedan favorit se već izdvojio - TROVANJE, duetska pesma Dragane Mirković i Daniela Đokića.

HIT LETA 2017: Pesma TROVANJE Dragane Mirković i Daniela Đokića već u vođstvu! VIDEO Foto: Instagram/ Ilustracija



Duetska pesma "Trovanje" Dragane Mirković i Daniela Đokića nastala je 10 godina pošto su ovo dvoje pevača snimili hit pesmu "Život moj". "Trovanje" je privuklo pažnju publike i postalo veoma slušano, pa nije moglo a da se ne nađe u izboru za HIT LETA 2017 na našem portalu. Kao i obično kada je Dragana Mirković u pitanju, pesma je odmah postala favorit u takmičenju, a da li će doći do pobede, ostaje nam da vidimo.



Kao što smo već rekli, izbor za HIT LETA 2017 počeo je juče i trajaće do 8. septembra, tako da imate dovoljno vremena da baš svog favorita dovedete do pobede. U 4 kruga biće eliminisane po 4 pesme svake nedelje, tako da nemojte dozvoliti da se baš vaša omiljena numera nađe tu. Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara, tableta i mobilnih telefona.

Napominjemo da ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT ovog leta na našem portalu, a u nastavku pogledajte ko se našao i izboru i odmah glasajte!

 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>