Ljubav

Style

Ženama ovi tipovi muškaraca najviše smetaju

U zaljubljenosti mnoge loše osobine se ne prepoznaju, ali kasnije ozbiljno počinju da smetaju i da kvare vezu.

Ženama ovi tipovi muškaraca najviše smetaju



Koliko god da nekoga volite i da ste prilagodljivi, sa određenim tipovima muškaraca sukobi su neminovni. Stručnjaci su izdvojili tipove muškaraca na koje se žene najviše žale.

Egoista
Misli samo na sebe, želi da ga zovete i trčite za njim, a to negira i s vremenom postaje samo gori. Ne prihvata nikakvu vrstu odgovornosti, teško se odvaja od roditelja koji neprestano "trče" oko njega, kao da ne želi da odraste i sazri.

Škrtica
Toliko je opsednut novcem da i za najmanje trošenje opominje lepšu polovinu. Dobro je biti štedljiv, ali preterivanje u tome smeta. Pogotovo ako svoj novčanik drži "zaključan" a rado pristaje da drugi plaćaju njegove račune, bilo u kafani ili na drugom mestu.

Lenština
Vrlo je ambiciozan, ali samo u mašti, ima ideje koje drugi moraju da realizuju i očekuje od partnera da preuzme sve obaveze. U početku veze deluje beskrajno šarmantno, a kasnije se ne libi da od partnerke traži ili sam uzima novac. Ne razmišlja o tome da se osamostali finansijski i poslovno, uvek nađe razlog da živi parazitski. Kada se i zaposli, to kratko traje, a problem je uvek u drugima ili u sistemu, nikada u njemu.



Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>